Álláslehetőségek

Társaságunk jelenleg az alább felsorolt munkapozíciókba keres alkalmazottakat. Amennyiben érdekli a pozíció, kérjük küldje el önéletrajzát az info@henron.sk email címre.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, ne habozzon és keressen bennünket emailben vagy telefonon a következő telefonszámon: +421 917 787 341. Részletesebb információkat nyújtunk a munkapozícióval és a feltételekkel kapcsolatosan.

Örülni fogunk, amennyiben Ön is a csapatunk részévé válna.

1. sz. pozíció

A HENRON,s.r.o. társaság stabil helyet foglal el a gépészet területén, és kollégát keres csapatába a megüresedett lakatos (szivattyúszerelő) pozícióba, amelyhez biztos, hosszú távú munkát kínálunk.

Információk:

  • A munka végzésének helye:Pozsony
  • A munkaviszony típusa:teljes munkaidős munkaviszony
  • Ajánlott munkabér(bruttó):900-1200EURÓ/hónap
  • Kezdés időpontja: azonnal
  • Minimális elvárt végzettség:középiskola érettségivel,főiskola(II. fokozat)Irányzat, szak: műszaki
  • Szükséges szakmai tapasztalat:min.2évJogosítvány:B kategória
  • Előnyt jelent a hegesztői vagy targonca jogosítvány,PC–haladó

Az önéletrajzokat kérjük elektronikus formában a következő email címre küldeni:  info@henron.sk

Minden megküldött dokumentum esetén, kérjük, tüntesse fel a következő személyes adatok feldolgozására vonatkozó felhatalmazást: Jóváhagyom, hogy a HENRON,s.r.o.székhelye:Kukučínova997/42,83103Pozsony, kezelje a személyes adataimat munkaközvetítés céljából, azaz adathordozókon való tárolást, módosítást, keresést, harmadik személyek számára való nyújtást, osztályozást, kombinálást és megsemmisítést a Tt. 122/2013 sz. személyes adatok védelméről szóló törvény és későbbi módosításai értelmében, 6 hónapos időtartamra.

Adatok rólunk:

www.henron.sk